Quantcast

El Govern «escoltarà els veïns» i demanarà al Comú que «ratifiqui» el terreny triat per construir-hi l'heliport

Andorra la Vella.- El Govern encara no té decidit on construirà l'heliport nacional, ja que no ha rebut els informes tècnics encarregats a uns experts francesos per determinar quina és la millor ubicació. D'aquesta manera, el ministre portaveu, Jordi Cinca, ha remarcat durant la roda de premsa posterior al Consell de Ministres d'aquest dimecres que la ubicació de la Comella no és definitiva. En tot cas, però, ha assegurat que, veient l'oposició que ja han començat a mostrar els veïns, i tenint en compte el precedent del Patapou, la intenció de l'Executiu és escoltar-los i, un cop determinada la millor ubicació, demanar al Comú de la parròquia afectada que «ratifiqui» el seu acord.