Quantcast

Els obligats tributaris rebran la seva proposta de liquidació d'IRPF durant el mes de març

Andorra la Vella.- El Departament de Tributs i Fronteres enviarà les propostes de liquidació de l'IRPF sobre les rendes del treball subjectes a retenció durant el mes de març perquè els obligats tributaris puguin acceptar-la o no. En cas que no estiguin d'acord amb la proposta perquè no s'adapta a la seva realitat, a partir del mes d'abril es podrà fer la declaració de l'impost sobre la renda aportant les dades correctes de la situació real del tributari. Així ho ha explicat aquest dimecres el cap d'Àrea de Planificació i Estratègia del Departament de Tributs i de Fronteres, Miquel Llongueras, durant la roda de premsa posterior al Consell de Ministres, en què s'ha aprovat el formulari de declaració de l'IRPF, el formulari específic per als residents sense activitat lucrativa, i el formulari de regularització i proposta de liquidació de les rendes del treball.