Quantcast

Els Pallars, 18 de novembre 2015: AUGMENT D'UN 2% DE LA TAXA D'ESCOMBRARIES AL PALLARS JUSSÀ

El consell comarcal del Pallars Jussà aprova en ple, amb els vots de CIU i Esquerra, l’augment d’un 2% de la taxa d’escombraries que paguen els habitants de la comarca per al 2016. La taxa no s’apujava des del 2011 i aquest augment es justifica per l’increment del cànon per tona que fixa l’Agència de Residus de Catalunya.

El grup de Candidatura de Progrés ha votat en contra de l’augment de taxes.

Per la seva banda, el president del consell comarcal remarca que els 128.000 euros que hi ha estan destinats a les obres de l’abocador de cara al 2016, com ara murs de contenció i millores a la planta de compostatge.

També s’han aprovat al ple tres mocions: una de suport als agricultors i ramaders del Pirineu, una pel manteniment del servei d’emergències helitransportades i la darrera de suport a la resolució del Parlament de Catalunya per començar el procés de desconnexió amb el govern central. En aquesta darrera, els grups han donat llibertat de vot.

Parlen al vídeo: CONSTANTÍ ARANDA, President C.C. Pallars Jussà – SÍLVIA ROMERO, Portaveu Candidatura de Progrés