Quantcast

La Cerdanya, 18 de novembre 2015: REOBREN EL TÚNEL DEL PIMORENT

Després de set mesos tancat per obres, aquest dimecres s’ha reobert el túnel del Pimorent, que comunica l’Alta Cerdanya amb la zona de l’Arieja. Durant aquest temps, s’han portat a terme una sèrie de millores, com ara la instal·lació d’un nou sistema d’extracció de fums i un circuit de càmeres de seguretat. A més, s’han construït onze refugis interiors.

Tot i que la seva reobertura estava prevista pel passat dissabte, finalment s’ha posposat fins aquest dimecres degut a problemes administratius. El túnel va tancar el passat abril, un cop finalitzada la temporada d’hivern, per portar a terme la tercera i en principi darrera fase d’obres. Durant aquest temps, els conductors han hagut de circular pel coll del Pimorent.