Quantcast

Noel Bayarri a 'Mou-te' (Què! Ràdio): "El més lleig que tinc són les ungles dels peus"

Com un cicló. Així va ser el pas de Noel Bayarri pel programa "Mou-te", que presenta Ricky García cada tarda de 19 a 20 hores. El popular tronista de "Dones i homes i viceversa" s'ho va passar d'allò més bé a l'espai radiofònic de Què! Ràdio i no va tenir problema a respondre a preguntes compromeses.

Amant de si mateix per sobre de totes les coses (com a bon tronista), Noel va reconèixer que no tot en la seva anatomia és perfecció: < strong> "Tinc les dues ungles dels dits grossos dels peus podrides" . El canari, que quan era petit volia ser futbolista, diu estar orgullós de la seva trajectòria televisiva des que va aterrar a Madrid fa ja cinc anys.

Del seu pas pel dating show de Telecinco presentat per Emma García guarda bons records, encara que va confessar que se li va fer una mica llarga la recerca de l'amor a la petita pantalla : "M'ho vaig passar bé però arriba un moment en què estàs fart i vols acabar. Van ser 8 mesos de programa" .

El seu pas per 'Supervivientes' va ser menys agradable. Se les prometia felices, però una infecció estomacal que li va afeblir de cara a les proves i la difícil convivència amb altres concursants com Pagès, van fer que finalment l'audiència l'expulsés després pràcticament demanar el vot als espectadors.

Això va provocar un gran enuig al si de Magnolia TV, productora del reality de Telecinco, que va optar per vetar i no dir-ni per a les gales ni per als debats del concurs: "No em penedeixo d'haver participat en 'Supervivientes' encara que hagi suposat frenar bastant, televisivament parlant. Vaig rebutjar altres ofertes per perquè tenia moltes ganes, ho vaig fer com vaig poder i no vaig fer res dolent ", assegura. < / p>

Malgrat tot, Noel guarda bon record del seu pas pel programa presentat per Jorge Javier Vázquez , gràcies a la bona relació que manté amb Elisa (amb la qual reconeix haver tingut un afer després de la seva comentat moment a la dutxa) i amb Chistopher Mateu (guanyador del reality), que va cridar en directe a "Mou-te" per sorprendre'l.