Quantcast

Justin Bieber, commocionat per la mort d'un amic en Bataclan

Els atemptats de París de divendres passat han deixat més d'un centenar de morts, dels que poc a poc anem coneixent les seves històries personals. Entre les víctimes es trobava Thomas Ayad , mànager de Mercury Records , i amic de Justin Bieber.

Ayad es trobava a l'interior de la sala de concerts Bataclan , on estava actuant en directe el grup Eagles of Death Metal. El concert va acabar en tragèdia, ja que la zona de la sala va ser de les més afectades per la cadena d'atemptats gihadistes.

Thomas Ayad i Justin Biebe r es van conèixer fa dos anys, i la seva mort ha deixat completament devastat el cantant canadenc. Per això, l'intèrpret de 'What do you mean' no ha dubtat a recordar de manera molt emotiva a través d'una carta a Twitter.

"Encara penso a París i en el meu amic Thomas, al qual vam perdre en la tragèdia " , comença el missatge. A més, explica que "ell ??va ser part del meu equip durant anys i m'hauria agradat haver tingut més temps per donar-li les gràcies".

Per això, Justin Bieber no ha dubtat a llançar un consell als seus seguidors: " apreciar a la gent mentre els tens".

" Gràcies Thomas per tot el que vas fer per mi . Seràs apreciat i recordat. Els meus pensaments i pregàries estan amb la família i amics", < / em> diu el canadenc per acabar el seu escrit.