Quantcast

Chabelita i Alejandro Albalá trenquen la seva relació

Després de més d'un any junts, Alejandro Albalá ha trencat la seva relació amb Chabelita . Així ho han anunciat a 'Sálvame', on a més han donat pistes sobre quin hauria estat el motiu d'aquesta sobtada ruptura.

Pel que sembla, la parella s'hauria distanciat com a conseqüència del acostament entre Isa Pantoja i el pare del seu fill, Alberto Illa . I és que, pel que sembla, tots dos han estat vistos junts aquest cap de setmana a Rota.

Tot i que Chabelita encara no s'explica que és el que ha passat perquè Albalá hagi posat punt i final a la seva història. Això sí, sembla que la cosa va de debò perquè ell ha aprofitat que la filla de la tonadillera passava el cap de setmana fora de la casa que comparteixen per recollir totes les seves coses i anar-se'n d'allà sense donar cap explicació.

Com era d'esperar, els últims esdeveniments han enxampat totalment per sorpresa a Chabelita, que encara no s'explica el que ha passat. I és que, encara que des que Chabelita sortir de 'Supervivientes' han hagut de fer front a diverses crisis, entre altres coses perquè la família d'ell no aprova la relació, aquesta vegada la ruptura sembla definitiva.

Després de la decepció, Chabelita ha escrit un enigmàtic missatge al seu compte de Twitter: "I vaig descobrir la veritat com els covards, massa tard".