Quantcast

GH16: Suso, Niedziela y Daniela, ¿edredoning a la vista?

Aquesta nit hi ha hagut festa a Guadalix de la Serra , i alguns dels concursants no van dubtar a donar certa curs als seus instints. Per descomptat, la visita de la mexicana Daniela (concursant de 'Big Brother Mèxic' ) ha desencadenat la bogeria a la casa.

La festa va donar per a molt, i alguns dels concursants de la setzena edició de Gran Germà van acabar vivint una autèntica nit boja. I és que, encara que no va arribar a haver-hi cap edredoning, per moments va donar la sensació que poc faltava … De fet, Suso, Niedzela i Daniela van acabar junts al llit.

La veritat és que aquesta setmana hi ha hagut un acostament entre Suso i Niedzela (tindrà alguna cosa a veure que Vera estigui a Mèxic?), i ahir van confessar que es triarien mútuament si haguessin de quedar-se amb algú de dins de la casa per passar una nit boja.

No obstant això, la conversa no va ser l'únic que va pujar de to … Suso, Niedzela i Daniela van protagonitzar uns sensuals balls junts . Però la cosa no va quedar aquí, ja que després el català es va adonar que l'artista de circ estava sola al llit i es va ficar amb ella. "Per què estàs tan calent?" , li va preguntar ella.

No va trigar a unir-se a la festa Daniela , que es va ficar amb ells al llit també. " Com em vegi Sofia, em talla el coll" , li va dir la concursant mexicana a Suso, que semblava encantat.

¿Acabarà passant alguna cosa entre ells?