Quantcast

França informa a Interior que hi ha un altre espanyol entre els morts

França ha informat el Ministeri de l'Interior de la presència d'un altre ciutadà espanyol entre els morts en els atemptats de París de divendres passat, segons asseguren fonts diplomàtics a l'Agència EFE.

< p> Pel que sembla, el mort comptava també amb la nacionalitat francesa encara que no s'ha revelat la seva identitat. Fins al moment, no s'havia tingut constància de la seva desaparició ja que ni familiars o persones properes havien notificat la seva absència.

Si es confirma aquesta víctima, el nombre d'espanyols morts en els atemptats s'elevaria a 3 , després de certificar la mort de Juan Alberto González Garrido (l'únic que no comptava amb doble nacionalitat) i la hispanomexicana Michelli Gil Jaimez, qui es trobava en un dels restaurants que van atacar els jihadistes a les rodalies de la Plaça de la República.

De moment, no hi ha constància en quin dels atacs va morir aquest individu . L'únic que es coneix és que en un primer instant es va incloure en la llista de francesos morts en els atemptats de divendres.