Quantcast

Charlie Sheen confirma que té sida

Charlie Sheen té la sida . L'actor nord-americà l'ha confirmat en el programa de televisió 'Today', emès per la cadena NBC , cosa que ja havien avançat alguns mitjans de comunicació com 'TMZ' o 'Enquirer', que van tenir també la 'exclusiva' de revelar que una coneguda figura de Hollywood semblava VIH (encara que sense revelar el seu nom).

"Sóc aquí per admetre que sóc VIH positiu. Per a mi són tres lletres difícils d'acceptar i un punt d'inflexió en la vida d'una persona ", confessava el mateix Sheen en directe davant el presentador del programa Matt Lauer.

L'actor ha explicat que els metges li van diagnosticar la malaltia fa quatre anys i que des d'aquest moment ha intentat digerir la notícia de la millor manera possible per fer públic l'anunci. < / p>

Sheen ha contradit les informacions de mitjans com 'TMZ' que assenyalaven que havia mantingut relacions sexuals amb més de 5.000 dones i sense prendre precaucions. "Sempre vaig ser honest i utilitzeu preservatius amb els meus parelles . Estic segur que no he contagiat a ningú ", reflexiona l'actor. Això sí, desconeix qui va poder haver-li contagiat el virus del VIH.

L'actor nord-americà ha reconegut que ha hagut d'enfrontar a molts xantatges perquè no revelessin la seva identitat . "Han estat milions", confessava, visiblement afectat.

Tot i els durs moments pels quals passa Charlie Sheen, l'actor assegura que rep l'ajuda d'amics i familiars. Una de les seves exparelles, Natalie Kenly, ha afirmat a ' People 'que no es tracta d'una "persona promíscua" i que lamenta els seus actuals problemes de salut.