Quantcast

L'escot de Marbelys a 'Petits Gegants' revoluciona Twitter

'Petits Gegants' va tornar a ser un dels programes més destacats de la nit de dilluns. El programa de Telecinco va obtenir bons resultats en share, acaparant un 16% de quota de pantalla i sent superat únicament per la sèrie d'Antena 3 'Mar de plàstic', que va arribar a superar el 20% en la seva últim capítol.

Quant a les xarxes socials, el talent show infantil va tornar a colar-se entre les tendències més comentades al Twitter . Ho va fer a través del seu hashtag oficial, on es podien llegir tot tipus de reaccions en relació al comportament i actuació dels concursants, però també de l'abillament dels jutges. En realitat, en aquesta ocasió tots els comentaris van girar al voltant de Marbelys Zamora i el seu pronunciat escot.

La coreògrafa, coneguda pel seu pas com a professora de 'Fama, a ballar' , va triar un ajustat vestit vermell per a la tercera gala de 'Petits Gegants' i els espectadors no van poder evitar la temptació de fixar-se en el seu cridaner escot. Així, Twitter recollia un ampli ventall de bromes com aquí agafen "tots els nens d'aquesta i l'anterior edició del programa" o "s'hauria d'anomenar Petites Gegants".

Jo intento veure # PequeñosGigantes3 però em posen un primer pla de Marbelys i és com & # 128.562;

& mdash; Paco (Paco_VCF) 16 novembre 2015

Marbelys té dues bones petites gegants # PequenosGigantes3

& mdash; BRIOIX (BrioEnfurecida) 16 novembre 2015

En aquesta gala l'alt risc és que no li surti res a Marbelys # PequeñosGigantes3 < / a> & # 128.514;

& mdash; SitaRubia (sitalpzsolano) 16 novembre 2015