Quantcast

França bombardeja Raqqa per segon dia consecutiu

Avions francesos van bombardejar posicions de l'Estat Islàmic (EI) a la ciutat siriana d'Al Raqa per segon dia consecutiu, va assenyalar el primer ministre francès, Manuel Valls.

Els objectius d'aquesta segona nit consecutiva d'atacs van ser un lloc de comandament de l'organització terrorista i un camp d'entrenament , ha precisat Valls en una entrevista a l'emissora de ràdio "France Inter".

Va assenyalar que "seguirem combatent ", i ha afegit que les iniciatives diplomàtiques del president francès, François Hollande, es van a traduir en dos viatges la setmana que ve a Washington i Moscou.

Hollande rep avui a partir de les 09.40 hora local (08.40 GMT) al secretari nord-americà d'Estat, John Kerry, després d'haver anunciat la seva voluntat d'incorporar a Rússia en la coalició internacional que fins ara lidera Washington contra l'EI a Síria i l'Iraq.

El cap de l'Estat francès, que també va demanar una reunió "en el termini més breu possible" del Consell de Seguretat de l'ONU per aprovar una resolució contra aquesta organització terrorista, ha indicat que anava a reunir-se en els pròxims dies amb els presidents dels Estats Units, Barack Obama, i Rússia, Vladímir Putin.