Quantcast

Alt Urgell, 17 de novembre 2015: LOTS DE NADAL AMB PRODUCTES ARTESANS

21 productors artesans de la comarca s'han agrupat per crear 'Menja't l'Alt Urgell', uns lots de productes pensats per ser regals d'empreses o entre particulars aquest nadal.

Els lots s'han presentat, aquest dimarts, al mercat de la Seu d'Urgell. Els productors implicats destaquen que la iniciativa ha sorgit fa relativament poc i que ràpidament es van entendre per dur-la a terme.

Els lots de 'Menja't l'Alt Urgell' contenen productes frescos que necessiten refrigeració, un fet que es tindrà en compte alhora de fer-ne la distribució.

'Menja't l'Alt Urgell' oferta dos lots, un de luxe amb un preu d'uns 115' i un altre de bàsic per uns 60'. Les comandes es poden realitzar fins el pròxim 6 de desembre. Els lots inclouen carn, formatges, melmelades, bolets, patates, pomes, herbes aromàtiques i fins i tot sabò artesà, entre d'altres productes de la comarca.

Parlen al vídeo: JOSEP PORTÉ, Productor Artesà