Quantcast

Alcobé assegura que el transport aeri a Andorra serà aviat una realitat

Andorra la Vella.- El ministre d'Administració Pública, Transport i Telecomunicacions, Jordi Alcobé, ha volgut destacar, aquest dimarts a l'acte de lliurament dels diplomes del curs d'atestació de transportista per carretera, que el transport aeri a Andorra serà una realitat ben aviat. En aquest sentit, fent referència al projecte de construcció d'un heliport, ha afegit que no hi ha cap novetat al respecte, però està convençut que aquests fets succeiran aviat perquè «Andorra ho necessita i hi ha projectes que poden aguantar aquesta possibilitat i treballem perquè pugui ser possible», ha explicat Alcobé. A l'acte s'ha fet entrega d'un total de 21 titulacions en matèria de capacitació de transportistes de mercaderies i viatgers.