Quantcast

És millor 'Vuit cognoms catalans' que 'Vuit cognoms bascos'?

-

1
S'espera que totes les milions de persones que van acudir en massa a veure ' Vuit cognoms

S'espera que totes les milions de persones que van acudir en massa a veure ' Vuit cognoms bascos ' vagin també a veure la segona entrega, ' Vuit cognoms catalans ', fins i tot els propis habitants de Catalunya. No esperin temes polítics ni acudits que danyin la sensibilitat dels pro-independència o de la resta d'Espanya, res d'això. Es pot estar bastant tranquil perquè ningú va a odiar els catalans en sortir de la sala, ni viceversa. És més, pot ser que tots ens relaxem una mica amb aquest tema tan candent. Noves incorporacions que no defrauden Si Rafa encarna el fatxenda sevillà amb el jersei sobre de les espatlles i amb gomina als cabells, Pau és el modernet català amb un treball de hipster de llibre, molts diners i un seguici d'amics del seu mateix estil que freguen l'absurd. El seu paper li va al pèl a l'humorista, igual que a Rosa Maria Sardà , que es mou com peix a l'aigua donant alguns dels moments més desternillantes de la pel·lícula en el seu paper de 'iaia'. No obstant això, dos dels quals es tornen a menjar la pantalla amb els seus personatges són els veterans Carmen Machi i Karra Elejalde , que adquireixen molt més protagonisme a ' Vuit cognoms catalans 'i són tot un filó per al desenvolupament de la història. El repartiment de luxe es completa, sens dubte, amb els secundaris de Betlem Cuesta com 'wedding planner' i els dos amics sevillans, Alberto López i Alfonso Sánchez, que tenen un paper 'petitonet, però matón' . Per descomptat, no ens oblidem de la parella de moda del cinema espanyol, la formada per Dani Rovira i Clara Lago , encara que, sens dubte, és l'humorista el que més pes té per fer-nos riure i inventar-seus vuit cognoms hipotètics.

Atrás