Quantcast

L'evolució de Maria Isabel, de nena 'repelent' a cantant explosiva

-

1
Abans morta que senzilla. El que un primer moment tenia la intenció de convertir-se en una cançó am

Abans morta que senzilla. El que un primer moment tenia la intenció de convertir-se en una cançó amb la qual Espanya guanyés el Festival d'Eurojunior 2004, va arribar a ser un himne nacional que va traspassar fronteres i que va provocar que més d'un japonès ballés amb el ventall com si no hagués demà . La culpable d'aquest èxit majúscul va ser María Isabel, una nena d'Ayamonte (Huelva) que gràcies al seu art andalús va aconseguir obrir-se un buit en el món de la música tot i que la fama amb prou feines li va durar uns anys, temps suficient per poder produir diversos treballs discogràfics. Repassem la vertiginosa evolució de Maria Isabel, la nena que ens va captivar amb el seu 'Abans morta que senzilla «i que va enterrar, fa anys, la paraula nena per esdevenir una dona de' empenta '. EUROJÚNIOR com a aparador per triomfar mundialment Després del segon lloc que es va aconseguir en Eurojunior 2003 amb la inesborrable actuació de Sergio Jesús de 'Des del cel' (una emotiva cançó que parlava de la mort recent de la seva mare), Espanya va decidir portar un tema molt més alegre i 'ballaruga' que va convèncer a Europa. Maria Isabel va ser l'encarregada d'interpretar 'Abans morta que senzilla ', un tema que va arrasar tant a Finlàndia com al Japó i que va provocar que les faldilles de lunars i els ventalls comencessin a comercialitzar-se com xurros en gran part del món. Un èxit rotund que va provocar que aquesta repel·lent nena andalusa es convertís en l'estrella infantil del moment.

Atrás