Quantcast

L'equip nacional de snow presenta la temporada amb l'objectiu d'estar entre els deu millors del món

Andorra la Vella.- L'equip nacional de Snowboard Cross encara la temporada 2015-2016 amb l'objectiu de situar-se entre les millors posicions del rànquing mundial. Així ho ha assegurat aquest dimarts el director tècnic de la Federació Andorrana d'Esquí (FAE), Carles Visa, que ha presentat els objectius i el calendari de l'equip a la seu social de MoraBanc, el seu principal patrocinador. Pel que fa a Lluís Visa, aquesta temporada canvia de preparador físic amb la incorporació de Matt Dickens, actual preparador de l'equip masculí d'esquí alpí, amb l'objectiu «que estigui al top 10 mundial de la general de SBX», segons Visa. Per la seva banda, Maeva Estevez, recentment operada de l'espatlla, s'ha marcat l'objectiu de començar a entrenar de nou sobre neu a mitjans del mes de desembre, i des de la FAE esperen que mantingui la seva posició al rànquing.