Quantcast

Evacuen la Universitat de Harvard per una amenaça de bomba

La Universitat de Harvard ha evacuat quatre edificis del seu campus de la ciutat de Boston després de rebre una amenaça de bomba que no han pogut confirmar encara. Tot sembla indicar que es tractaria d'una 'broma' de mal gust que busca sembrar el pànic després que el Estat Islàmic amenacés als Estats Units després dels atemptats de París .

Els terroristes jihadistes van llançar una missiva a Washington advertint-los que serien els pròxims en patir un atemptat semblant al que es va viure divendres passat a París, on han mort, almenys, 132 persones.

Els atacs van ser simultanis i estaven planificats des de Síria, de manera que el món sencer es manté en alerta. De moment, Harvard no ha confirmat si l'amenaça era falsa o no, encara que tot indica que sí.