Quantcast

GH16: Vera demana una hora sense càmeres amb Rossana, de 'Big Brother Mèxic'

Vera ha sofert una transformació radical des de la seva entrada a Gran Hermano 16. El català, que va arribar sense fer molt soroll a la casa de Guadalix, ha anat prenent protagonisme amb el pas del concurs, especialment amb el seu intercanvi a l''Big Brother Mèxic'.

Durant el debat de GH16, Niedzela no donava crèdit al que veien els seus ulls: Vera estava embolicant-amb una noia, Rossana, una de les concursants més explosives de l'edició mexicana.

Tot i que Vera estava completament boig per Niedzela, les terres mexicanes han despertat al jove concursant, qui ha decidit demanar una hora sense càmeres a l'edició del programa.

En aquests moments, la direcció de 'Big Brother Mèxic' es troba gestionant la petició dels dos concursants, que han seguit en aquestes últimes hores molt encaramel·lats i amb una postura molt propera que podria acabar en edrenoning (que no, no hi ha hagut de moment).

Els 'espanyols' han arribat amb força a l'edició mexicana, ja que Paula també ha protagonitzat una passional història sexual amb Xile, amb qui sí que ha tingut sexe dins de la casa de Gran Hermano Mèxic. ¿Repetirà Vera amb Rossana?