Quantcast

Cameron Diaz sorprèn a Instagram amb una fotografia al natural

Cameron Diaz ha optat per sumar-se a la llista de celebrities que rebutja l'ús del Photoshop i del maquillatge en excés en 'books' fotogràfics i campanyes de publicitat. Per això, l'actriu ha pujat una imatge al seu compte d'Instagram en què apareix sense res de maquillatge , mostrant una cara 100% natural i sense cap tipus d'artifici.

A més de la fotografia- que ha estat molt comentada i aplaudida en les xarxes socials- la nord-americana ha compartit un text en el qual pretén que "totes les dones es facin una foto a si mateixes i que no s'avergonyeixin l'envelliment " .

La imatge té com a objectiu promocionar la segona part del llibre 'The Body Book', que pretén eliminar els cànons de bellesa que pretén instaurar la societat com" perfecció "," prim "i" lluminositat "i demostrar que la naturalitat i les arrugues no tenen per què sentir-se com una cosa vergonyosa.

No és la primera vegada que Cameron Diaz lidera un moviment d'aquestes característiques, ja que en repetides ocasions ha resultat ser una fidel defensora de la imatge de la imatge real (sense filtres ni maquillatge) en el dia a dia.