Quantcast

Anabel Pantoja, criticada per una foto dels atemptats de París

Anabel Pantoja ha tingut una petita relliscada en Instagram amb les imatges que ha pujat sobre els atemptats de París de divendres passat. La neboda d'Isabel Pantoja no va estar encertada i els seus seguidors es van encarregar de recordar-, encara que amb alguna que una altra crítica.

A l'assabentar de la notícia de la massacre parisenca, Pantoja va decidir penjar una imatge en què es podia llegir 'pray for Paris' , amb el símbol de la Torre Eiffel. Res rar fins que se li va ocórrer pujar una altra en què donava a entendre que el món mirava a una altra banda amb algunes tragèdies i plorava amb la de la capital francesa.

Els seguidors de Anabel es van llançar a dir-li que no era el millor moment per a això, ja que el balanç de víctimes augmentava per moments i ella, per no generar més polèmica, va decidir esborrar-les. Això sí, va estar més d'una hora en el seu compte de Instagram , per la qual cosa no ha passat desapercebuda.