Quantcast

Missatges en una patata, la moda que arrasa a Internet

Els missatges manuscrits van passar a millor vida des de l'arribada a les nostres vides d'Internet. Ara, cada vegada que obres la bústia trobes publicitat, cartes del banc, factures i diferents comunicacions institucionals. Això de rebre una romàntica missiva va passar a millor vida. No obstant això, pot ser que la propera declaració d'amor que rebis a la teva bústia sigui en forma de patata.

No es tracta d'una broma ni de la desgavellada idea d'un agricultor per confessar el seu amor per una jove del poble, els missatges en un tubercle arriben com una nova iniciativa a la xarxa que s'ha convertit en tot un fenomen.

Així ho demostra el compte de resultats mensual del portal 'potatoparcel.com', creada per un jove emprenedor de 24 anys . Alex Craig, el fundador de la pàgina, va pensar que tenia entre mans una idea fantàstica. Tot el contrari que la seva nòvia , que reconeix que el va veure com "el més estúpid que havia sentit mai".

El temps li ha donat la raó a Craig, ja que segons apunta 'USA Today' ronda uns beneficis propers als 9.000 euros mensuals . Al web es pot contractar tant un missatge estàndard com personalitzat. El preu de cada patata ronda els 8 euros.