Quantcast

Ana Rosa parlant en el minut de silenci a París encén a les xarxes

Ana Rosa Quintana s'ha traslladat a París per explicar des d'allà les hores posteriors als brutals atemptats gihadistes que han deixat trencada de dolor a la capital francesa i també al resta del món. La presentadora ha anat narrant en directe tot el que estava passant mentre anava recorrent els llocs on es va viure el terror la passada matinada de divendres a dissabte, encara que en el minut de silenci al davant d'un dels restaurants en els que van tenir lloc els atemptats no ha estat molt encertada en la seva retransmissió.

Tots els parisencs i periodistes es trobaven guardant un minut de silenci per les 19 víctimes mortals de l''Le Petit Cambodge', quan la periodista ha començat a parlar enmig del silenci, primer convidant als espectadors a que escoltessin el silenci perquè és realment impressionant "i després explicant que s'estava produint dit minut.

Les xarxes s'han llançat contra Ana Rosa per la qual cosa consideren una falta de respecte, ja que ha continuat amb que anaven a entrevistar a continuació, després del minut de silenci, "a conegut actor espanyol que està en París rodant una sèrie" . Pots veure el vídeo aquí.

Ana Rosa parlant durant el minut de silenci i afirmant que continuarà amb el respecte …

& mdash; Flora (FloraLavaca) 16 novembre 2015

Ana Rosa trencant el minut de silenci per dir que van a parlar amb un actor.

& mdash; BRIOIX (BrioEnfurecida) 16 novembre 2015

en una reedició de Blade Runner el replicant: He vist coses que no creuries, he vist a Ana Rosa explicar que és un minut de silenci

& mdash; Santi C (SantiC) 16 novembre 2015

No és la primera polèmica que sorgeix des de la capital francesa amb els periodistes espanyols. Les xarxes tampoc han passat per alt un polèmic selfie de Carlos Herrera a la sala Bataclan , la zona més afectada pels atacs, que ha indignat molts usuaris pel gest a la cara que ha posat el periodista, titllat de "inoportú" .