Quantcast

Detingut un sospitós a Brussel·les per la seva presumpta implicació en els atemptats

La policia federal de Bèlgica ha detingut un home que podria estar implicat en els atemptats de París , en una operació desenvolupada al barri de Molenbeek i en la qual s'hauria produït diversos trets, segons compte el diari 'De Morgen'.

Agents de la brigada especial haurien envoltat l'edifici en el qual es trobava el detingut. Després de l'operació, la cadena belga RTL ha apuntat que es tractaria del vuitè terrorista fugit, Salah Abdeslam, sobre el qual pesa una ordre de recerca i captura llançada per les autoritats franceses. No obstant això, minuts després de publicar aquesta informació, fonts de la Fiscalia asseguren que el sospitós arrestat a Brussel·les no es correspon amb Salah Abdeslam , segons 'Le Soir'.

Al mateix temps, la policia belga hauria interceptat un cotxe al barri europeu de Brussel·les que està sent examinat, després de rebre un avís de bomba a la ciutat.

A LA RECERCA I CAPTURA

Segons la nota divulgada durant aquest diumenge, la policia francesa ha sol·licitat la col·laboració ciutadana per identificar i detenir Abdeslam. Nascut a Brussel·les, té 26 anys, ulls marrons i mesura 1,75 metres. Es adverteix que, en cas de trobar-lo, no cal intervenir directament perquè és un "individu perillós".

Es tracta de l'home que va llogar a Bèlgica el Volkswagen Polo utilitzat pels gihadistes que van atacar la sala de concerts de Bataclan, on es va produir la major matança.