Quantcast

AMPLIACIÓ:Minut de silenci i banderes a mitja asta a la subdelegació del govern espanyol de Lleida pels atemptats a París

ACN Lleida.-Polítics, funcionaris i representants de diversos cossos policials de l'administració general de l'Estat s'han concentrat aquest dilluns a les 12 del migdia davant la subdelegació del govern espanyol a Lleida en memòria i suport a les víctimes i els seus familiars dels atemptats de París. Els presents han fet un minut de silenci per expressar el condol al poble francès, d'acord amb el disposat dissabte al matí pel Consell de Seguretat Nacional. Des de llavors, les banderes de la subdelegació onegen a mitja asta. La subdelegada Inma Manso ha explicat que arran dels «brutals atacs», a Lleida s'ha reforçat la frontera amb França, per part de la policia espanyola i la Guàrdia Civil, especialment al Centre de Cooperació Policial de Mèles, un municipi francès del departament de l'Alta Garona.

Prop d'unes 40 persones han participat aquest dilluns a les 12.00h en el minut de silenci convocat per la subdelegació del govern espanyol a Lleida. A l'acte de condol hi ha assistit la subdelegada Inma Manso, la diputada del PP per Lleida al Parlament de Catalunya, Marisa Xandri, així com representants de la Paeria i del PP a Lleida, els màxims responsables a Lleida de la Guàrdia Civil i del Cos Nacional de Policia acompanyats per comandaments de tots dos cossos policials i personal funcionari de la institució. Les banderes a la Subdelegació han onejat a mitja asta des de les 12.00h del dissabte dia 14 fins passades les 12.00h d'aquest dilluns, dia 16.El minut de silenci també es durà a terme en els organismes i centres oficials de l'administració general de l'Estat a Lleida.