Quantcast

Identificats cinc dels set terroristes suïcides de París

Cinc dels set jihadistes suïcides que van participar en els atemptats de París del passat divendres han estat ja formalment identificats, després que la Fiscalia hagi difós avui el nom de dos d'ells .

El primer d'aquests dos és un dels terroristes que va actuar a l'Estadi de França i que portava un passaport sirià a nom d'Ahmad Al Mohammad , nascut a la ciutat siriana d'Idleb el 10 de setembre de de 1990.

La Fiscalia va puntualitzar en un comunicat que està pendent de verificar l'autenticitat d'aquest passaport , però que les empremtes preses a En Mohammad corresponen amb les d'una persona que portava el document i que va ser objecte d'un control d'identitat a Grècia al començament d'octubre.

Les autoritats gregues havien assenyalat el dissabte que aquest passaport va ser registrat el 10 de octubre a l'illa de Leros a un home a qui se li van prendre les empremtes dactilars en el campament d'acollida de refugiats que arriben des de Turquia.

El segon és un dels assaltants de la sala de concerts Bataclan, Samy Amimour , nascut el 15 d'octubre de 1987 a París, i pel qual França havia emès un mandat d'arrest internacional per terrorisme. < / p>

Aquesta ordre de recerca i captura es va emetre quan Amimour violar, a la tardor de 2013, el control judicial que se li havia imposat després que les autoritats avortessin un projecte de viatge al Iemen , per que se li van imputar càrrecs per terrorisme.

La Fiscalia ha indicat que les forces de l'ordre han detingut aquest matí a tres persones de l'entorn d'aquest home , veí de la ciutat de Drancy , ciutat de la perifèria nord-est de París.

Samy Amimour tenia nacionalitat francesa, com els altres tres terroristes suïcides -dels 7 que van activar les seves armilles d'explosius en els atemptats de divendres – que ja havien estat identificats fins ahir.

Un d'ells és Ibrahim Abdul-Salam, germà de l'home més buscat a França, Salah , sospitós d'haver format part dels comandos jihadistes que cometre les massacres de París, i germà també de Mohamed, detingut dissabte a Brussel·les.