Quantcast

Una màquina de fer sushi, cuina amb nitrogen a sala o plàncton per condimentar plats, novetats al Fòrum Gastronòmic

ACN Girona.-Al costat de les ponències i classes magistrals de les grans espases de la cuina, el Fòrum Gastronòmic també ofereix a les empreses del sector l'aparador perfecte per presentar-hi les últimes novetats. Des de les més properes, les gironines, fins a les multinacionals, totes aprofiten la fira paral·lela per portar-hi nous productes i tendències, dirigides tant al petit consumidor (en general, gourmet) com als restaurants i gran distribució. Un recipient que permet cuinar amb nitrogen líquid davant dels comensals, una màquina per fer sushi a gran escala, plàncton liofilitzat per potenciar el gust dels plats o la primera anyada d'un cava que fermenta sota el mar són novetats que s'hi ofereixen.