Quantcast

L'espanyol mort a París va participar en 'Espanyols pel món'

Juan Alberto González , espanyol mort en els atemptats de París , va ser un dels protagonistes del programa de TVE 'Espanyols pel món' . El capítol, gravat i emès en 2011, mostra l'experiència del madrileny amb orígens andalusos durant la seva estada a Marsella , on residia des de feia tres anys.

El jove va acompanyar a l'equip del programa per diferents punts de la ciutat francesa , posant l'accent en els seus principals emblemes turístics i gastronòmics. Durant el recorregut per un dels mercats més coneguts de Marsella, l'espanyol va destacar la multiculturalitat dels seus habitants.

Juan Alberto González Garrido es trobava en la sala Bataclan de París , al concert del grup californià 'Eagles of Death Metal', quan els terroristes van irrompre armats al local i van perpetrar l'atemptat que ha commocionat el món sencer.