Quantcast

Les vides trencades en els atemptats de Paris

-

1
El terror va ser el divendres protagonista a París. I després del terror, la mort. Almenys 129 vide

El terror va ser el divendres protagonista a París. I després del terror, la mort. Almenys 129 vides han estat truncades per la barbàrie terrorista de la forma més inesperada. Mentre gaudien d'una nit d'oci i descans. Mentrestant, potser, pensaven en un futur que ara sempre quedarà per arribar. A poc a poc transcendeixen els noms, les cares, les biografies i els projectes de les víctimes. A poc a poc la tragèdia adquireix tota la seva dimensió humana. Una dimensió en la qual no hi caben les reflexions geopolítiques o els conflictes religiosos. Només cal el dolor. Juan Alberto González Garrido: Aquest jove enginyer de 29 anys vivia a París amb la seva dona des de feia dos. Es dóna la curiositat que no és la primera vegada que veiem el seu rostre en els mitjans : participó a 'Espanyols pel Món' quan encara residia a Marsella . Era expert en energia nuclear, havia estat vocal en la direcció de l'associació Joves nucelares i treballava des de 2009 en Electricité de France (EDF). Durant les primeres hores els seus familiars li van buscar desesperadament. La seva dona, Angela, es va lliurar de la massacre perquè es trobava al bany. Quan va tornar només va poder veure com els transportaven en una ambulància, sense saber si era viu o mort …

Atrás