Quantcast

TITULARS: El discurs d'Hollande contra l'EI omple les portades

ACN Barcelona.-El discurs del president de França, François Hollande, contra l'Estat Islàmic és portada dels diaris d'aquest dimarts. 'El Periódico': “La guerra d'Hollande”. 'El Punt Avui': “Sense treva contra el gihadisme”. 'El País': “Francia reclama al Estado para combatir el terrorismo”. 'Ara': “França es rearma”. 'La Vanguardia': “Hollande crida a formar una gran coalició contra l'EI”. 'El Mundo': “Tenemos que reformar nuestra Constitución. Estamos en guerra”. 'ABC': “Hollande: “Francia està en guerra””. I 'La Razón': “Santamaría apela a la unidad y pide “a todos” sumarse al pacto antiyihadista”.

Als diaris gironins, 'El Punt Avui' titula: “Gas Gas passa a mans del fabricant de motos elèctriques Torrot”. I a 'Diari de Girona': “Ofensiva a França contra el gihadisme: 23 detinguts i 31 armes confiscades”. Finalment, '20 Minutos' titula: “Francia se prepara para vivir tres meses en estado de emergència”.