Quantcast

Sergio Ramos i Pilar Rubio presenten a Marco, el seu segon fill

Sergio Ramos i Pilar Rubio s'han convertit en pares per segona vegada aquest cap de setmana. Dissabte passat, al voltant de les 22:40, va arribar al món el petit Marc , que va pesar 3 quilos i 200 grams.

Van ser Rubio i Ramos els propis encarregats de donar la notícia, a través de les seves respectives xarxes socials. "Benvingut, Marc. Feliços i sense paraules" , va escriure el futbolista del Reial Madrid a Instagram. Per la seva banda, la presentadora va assegurar en el seu perfil de Twitter: "Part natural. Benvingut, Marc".

Hores després d'haver donat a conèixer la notícia, els feliços pares van decidir presentar el nadó. Sergio Ramos va compartir una imatge a Instagram, en què apareix amb el petit Marc en braços, i al costat de Pilar Rubio . A la foto de família falta Sergio Ramos 'Junior', que va arribar al món el maig de l'any passat.

Salta a la vista que la relació entre el futbolista blanc i la col·laboradora de El Hormiguero marxa vent en popa. I és que, encara que l'inici del seu festeig en 2012 va agafar a tothom per sorpresa, la parella està bastant consolidada.