Quantcast

Alt Urgell, 16 de novembre 2015: EL CINEMA CATALÀ D'AUTOR A MEITAT DE PREU

La Fundació SGAE conjuntament amb l'Acadèmia del Cinema Català estan duent a terme per tot Catalunya la iniciativa, Circuit de Cinema Català ' Dia de l'Autor SGAE.

El circuit vol apropar al públic grans obres del cinema català amb l'atractiu que els autors paguen la meitat de l'entrada. D'aquesta manera, es poden veure les pel·lícules per 3' i s'acompanyen de debats, taules rodones i xerrades amb alguns dels seus responsables.

La iniciativa que també ha visitat diverses capitals de comarques pirinenques ha estat molt ben rebuda pels responsables de cultura de l'Ajuntament de la Seu i la directora del Cinemes Guiu.

Els assistents al cinema també valoren positivament la iniciativa que els permet poder veure les pel·lícules a meitat de preu.

El Circuit de Cinema Català ' Dia de l'Autor SGAE s'allargarà fins al 27 de desembre i encara ha de visitar localitats com Sant Cugat, Alpicat, Lleida o Palma de Mallorca on finalitzarà el seu recorregut.

Parlen al vídeo: ALBERT GALINDO, Tècnic de Cultura de l'Ajuntament de la Seu – MONTSE GUIU, Directora Cinemes Guiu – LLUÏSA PUIG, Espectadora