Quantcast

Errors a 'Friends' dels que no t'havies adonat

-

1
Rachel reemplaçada en una escena Aquest és l'últim error descobert de la mítica sèrie dels

Rachel reemplaçada en una escena Aquest és l'últim error descobert de la mítica sèrie dels 90 i, per descomptat, ha revolucionat les xarxes socials. Tot i que 'Friends' va acabar ja fa més d'una dècada, un fan ha revelat que una escena del quinzè capítol de la novena temporada Rachel no és Jennifer Aniston sinó una altra dona. De aquest error s'ha adonat Jordan D'Amico, que explica el següent en Recently Heard: «Passa uns minuts després que comenci l'episodi: una entusiasta Rachel entra a l'apartament de Monica per explicar que Joey té una audició amb el famós actor Leonard Hayes, interpretat per Jeff Goldblum «. La falsa Rachel apareix en escena (fins i tot amb una roba diferent de la que porta Aniston) just després que Joey li digui a Monica » no em facis posar-me més nerviós del que que estic «.

Atrás