Quantcast

Atemptat de París: Hi ha altres dos espanyols entre les víctimes mortals

Tot esperant nous detalls, les fonts han assenyalat que el ministre espanyol d'Afers Estrangers, José Manuel García Margallo, es troba "contínuament informat" sobre qualsevol novetat. El Consolat espanyol a París està en contacte permanent amb les famílies dels afectats per oferir-los assistència, han afegit.

La primera víctima espanyola en els atacs jihadistes a França ja va aparèixer per esglaiar tot el país. El Govern espanyol va informar ahir que el madrileny Juan Alberto González Garrido, de 29 anys, era un dels almenys 129 morts dels atemptats de París.

González Garrido es trobava a la sala de concerts Bataclan. A més, la Secretaria de Relacions Exteriors de Mèxic va informar la mort d'una jove mexicana amb doble nacionalitat, mexicana i espanyola .Es tracta d'Michelli Gil Jaimez, natural de Veracruz, segons han informat els seus familiars i el governador d'aquest estat mexicà, Javier Duarte, en els seus comptes en xarxes socials.