Quantcast

Jané demana participar en les reunions policials espanyoles per avaluar el risc d'atemptat jihadista

ACN Barcelona.-El conseller d'Interior en funcions, Jordi Jané, ha demanat al govern espanyol que el seu departament i els Mossos d'Esquadra puguin participar del consell específic per avaluar el risc d'atemptats jihadistes i decidir el nivell d'alerta. En declaracions al programa El Suplement, de Catalunya Ràdio, Jané ha explicat que «seria bo i positiu que no només se'ns informi de què s'ha decidit, sinó que hi poguéssim participar perquè nosaltres també tenim dades».

El conseller d'Interior en funcions ha dit que alguns dels àmbits potencials de risc «els tenim concretats», en referència a aeroports, estacions, ports, mitjans de transport, llocs on hi ha una afluència massiva de persones, organismes oficials… però a banda d'aquests també ha explicat que hi ha 750 punts d'atenció policial especial des del punt de vista de la possibilitat d'atemptats.