Quantcast

Atemptat a París: Una bomba podria haver explotat a les grades de l'Stade de France

Segons han informat fonts de seguretat de l'estadi, la sort va caure del costat de la vida. Els vigilants van aconseguir expulsar al terrorista -tot i portava entrada- abans que fes esclatar la seva armilla.

Segons el relat al 'Wall Street Journal' d'un dels guàrdies, que va preferir identificar-se únicament amb el nom de Zuheir, la seguretat de l'estadi va descobrir l'armilla del terrorista quan va ser registrat abans d'entrar al partit amistós que enfrontava França i Alemanya. La policia francesa ha confirmat el relat del guàrdia i els agents sospiten que el terrorista intentava provocar una estampida letal de gent a l'interior del recinte, amb capacitat per a 81.000 persones.

Després de ser descobert, el terrorista va intentar escapar de la seguretat de l'estadi i va fer esclatar la seva càrrega en un dels túnels d'entrada. Tres minuts després, un segon assaltant també va fer estallaren voltants de l'estadi la càrrega que portava a sobre i un tercer va detonar igualment la seva armilla explosiu en un McDonald 's proper al recinte. En aquests atacs va morir una persona.