Quantcast

Assassinen amb arma blanca a una dona estrangera a Madrid

Fonts de la Prefectura Superior de Policia han informat que els agents han trobat el cos sense vida de la dona, pel que sembla de nacionalitat búlgara, i que com a presumpte autor de la seva mort ha estat detingut un home de 34 anys .

Segons el SUMMA, aquest servei va rebre una trucada d'alerta a les 19:06 hores i en acudir al lloc dels fets, a Carabanchel, només ha pogut confirmar el decés de la dona, que presentava hematomes a la cara i 3 ferides incises per arma blanca al tòrax .

La font policial ha informat que el cas és investigat pel Grup V d'Homicidis de la Policia i que de moment, al desconèixer com han transcorregut els fets i la relació entre la dona i el detingut, no es pot afirmar que es tracti d'un cas de violència masclista.