Quantcast

8 trucs de màgia per a nens realment al·lucinants

-

1
No hi ha nen que no es quedi completament fascinat davant un truc de màgia , per senzill que sembl

No hi ha nen que no es quedi completament fascinat davant un truc de màgia , per senzill que sembli. Aquesta ingenuïtat que perdem a mesura que complim anys ens ajuda a impressionar-los amb petites 'trampes' que als seus ulls poden arribar fins i tot a semblar superpoders. Si vols provar a impressionar-los amb senzills trucs només has de seguir les pautes d'aquest petit repertori de 'meravelles'. No obstant això, si la destresa i la rapidesa no estan entre els teus qualitats, sempre pots sintonitzar aquest diumenge Discovery Max. Un any més, el canal celebra el seu 'Dia de la màgia' amb una programació especial durant 24 hores. El plat fort arribarà amb el reconegut mag Pop i el jugador de bàsquet Ricky Rubio. El globus indestructible Si punxes un globus amb una agulla, el més normal és que et quedis sense ell, oi? Doncs no, hi ha un punt estratègic que ens ajudarà a recrear un gran truc de màgia visualment i que en realitat resulta realment senzill. Fins i tot, si vols, pots animar el públic a realitzar-lo per donar major dinamisme al nostre espectacle. La part superior del globus sol estirar menys, de manera que si la punxem i mantenim l'agulla dins no explotarà. No obstant això, els nostres espectadors no ho sabran i sempre intentaran punxar el globus per la zona mitjana. Així, l'únic globus que no saltarà pels aires serà el principal. A més, tal com mostren en aquest tutorial , es pot complicar lleugerament el truc amb un senzill pas previ.

Atrás