Quantcast

Mor, als 17 anys, l'actriu colombiana Karem Escobar en un tràgic accident

La mala sort es va acarnissar amb la jove actriu , que va ser l'única víctima mortal de l'accident, les causes s'investiguen. Els acompanyants de Karem van ser traslladats immediatament a l'hospital Sant Josep ia la Clínica d'Occident, i alguns ja van ser donats d'alta sense més conseqüències.

Amb tan sols 17 anys, Karem Escobar va començar a despuntar com a actriu. La tragèdia cobra major abast ja que, segons informa Caracol TV, al moment de l'accident es dirigia a signar un contracte per al seu primer paper com a protagonista. Actuava en la sèrie Dones al límit, i anteriorment havia participat en altres espais televisius com la telenovel·la La Pola. Era germana de l'actriu Estefany Escobar, coneguda per la seva participació en sèries com Un àngel anomenat Blau o Mestresses de casa desesperades.

La mort de l'actriu es produeix tan sols uns dies després que la també intèrpret colombiana Adriana Camps perdés la vida en un altre accident de trànsit. Tal com va passar quan va morir Adriana, les xarxes socials s'han bolcat per transmetre els seus missatges de condol a la família i acomiadar l'actriu, com informa Hola!

Especialment emotiu el missatge de la seva germana Estefany, que ha compartit una fotografia en la qual les dues posen juntes i un text de comiat: "La meva bella germana, meva princesa, la meva vida. Gràcies per aquests bells 17 anys de felicitat, amor, vida , rialles i tot el bell que ens vas regalar. Avui vas al cel a descansar per sempre ia ser feliç. T'estimo infinitament i t'estimaré per sempre! Gràcies a tots pels seus missatges amorosos, trucades, paraules. Gràcies " .