Quantcast

El 'sobón' al metro que gairebé provoca una baralla al vagó

Dos actors pretenien portar a terme un experiment social per comprovar com reaccionaven els passatgers del metro de Londres davant d'una escena d'abús sexual i el resultat els va sobrepassar amb escreix.

En un vídeo publicat pel canal de YouTube Trollstation sota el lema 'Denuncia-ho per posar-hi fi' dos actors britànics van fingir una escena d'assetjament sexual al metro per veure quin era reacció dels passatgers masculins a presenciar-la. A les imatges s'observa a un home jove que mira fixament una atractiva passatgera i es col·loca darrere d'ella amb la intenció de fer-li tocaments .

La dona tracta d'allunyar d'ell i li demana insistentment que deixi de molestar fins que alguns passatgers entren en escena per defensar-la. No obstant això, l'activa reacció d'alguns dels homes del vagó va estar a punt de provocar que l'experiment se'ls fora de les mans. Davant l'amenaça física per a l'actor, i quan la cosa es posava molt negra, L'actriu es va veure obligada a explicar-los que es tracta d'un experiment sociològic per conscienciar sobre els perills que afronten les dones, en cas contrari el seu company podria no haver sortit indemne.

Alguns dels homes que van voler defensar-la del fals agressor es van mostrar bastant molestos en sentir els aclariments. El vídeo, segons els seus autors, buscava denunciar el gran nombre de casos d'assetjament sexual que es produeixen al suburbà londinenc i animar els testimonis a ajudar a posar fi a aquest tipus d'agressió.