Quantcast

Evacuen una terminal de l'aeroport de Gatwick (Londres) per un paquet sospitós

"La terminal és evacuada en aquest moment. És per a protecció de la població" , ha assenyalat avui una portaveu de la policia del comtat de Sussex, on està Gatwick, el segon aeroport britànic. Segons la font, l'evacuació ha estat disposada com mesura de precaució deu minuts després de trobar-se un paquet "sospitós" .

En un dia plujós a Londres, nombrosos passatgers es van aglomerar aquest matí davant la terminal nord, una de les dues que té Gatwick, davant la impossibilitat d'ingressar a l'edifici. S'espera que l us vols des de la terminal nord pateixin avui retards per aquestes mesures de seguretat.

Altres mitjans de transport des del Regne Unit a França pateixen retards mentre que moltes persones han optat per no viatjar arran dels atacs perpetrats ahir a la nit a París.

L'Eurostar, el tren que uneix Londres i París per sota del canal de la Manxa, ha recomanat avui als passatgers arribar amb temps a l'estació londinenca de St Pancras, d'on parteixen els trens, i ha assenyalat que seu servei ferroviari pateix retards .

L'aerolínia British Airways (BA) va advertir també que molts dels seus vols a París pateixen retards a causa de les mesures de seguretat addicionals pels atacs d'anit , mentre que Air France, la companyia de bandera francesa, també va informar de retards pel reforç dels controls fronterers .