Quantcast

Atemptat de París: La policia troba un passaport sirià al costat d'un dels terroristes abatuts

A aquesta hora, i enmig de les restes de la matança, els investigadors s'analitzen les escenes dels atacs així com l'ADN dels vuit terroristes abatuts durant els atemptats, als quals esperen identificar el més aviat possible.

Ja ha transcendit un valuós troballa costat de les restes mortals d'un atacant. Es tracta de un passaport sirià, per ara la prova més valuosa trobada, ja que aquest mateix matí l'Estat Islàmic hagi reivindicat la responsabilitat de l'atac.

D'altra banda, segons informen alguns mitjans francesos, o n cotxe ha forçat un peatge en una autopista al sud-oest de París . Es tracta d'un Citröen Berlingo en què viatjaven quatre persones fortament armades i que han travessat a la força un peatge en direcció a París.

Segons explica el diari El Mundo, un home amb armes automàtiques i explosius arrestat la setmana passada a Alemanya ha estat relacionat amb els atemptats , segons el ministre president de Baviera, Horst Seehofer. "Hi ha una hipòtesi fundada que hi ha relació entre la detenció i els atemptats", va dir Seehofer durant un míting de la CSU, el partit conservador que ell dirigeix. L'arrest va tenir lloc el 5 de novembre en un control de rutina a l'autovia A9 a Baviera, segons France Press.

El detingut no va fer declaracions des de la seva detenció, segons van explicar els mitjans alemanys, i els portaveus policials no van voler comentar la possibilitat que el sospitós pertanyi al cercle dels terroristes que van assassinar el divendres a la nit a almenys 129 persones en un atac múltiple a la capital de França.