Quantcast

Atemptat a París: Estat Islàmic reivindica la matança terrorista a França

El grup terrorista Estat Islàmic ha reivindicat la cadena d'atemptats perpetrada divendres a diferents punts de París i que ha causat la mort de més de 120 persones, segons el portal de seguiment d'informació islamista SITE. L'organització jihadista ha difós la reivindicació a través de comunicats i enregistraments tant en àrab com en francès.

El autodenominat Estat Islàmic ha reivindicat aquest dissabte la cadena d'atacs a París que ha deixat més de 120 morts i 180 ferits i ha proporcionat detalls de la massacre. "Vuit germans amb cinturons d'explosius i fusells d'assalt han atacat objectius acuradament triats per endavant en el cor de la capital francesa" , assenyala l'IS.

El president francès, François Hollande, ha descrit els atacs com "un acte de guerra comès per un exèrcit terrorista" i ha advertit que seu país serà "implacable" davant la "barbàrie" d'Estat Islàmic, tant dins com fora de França.