Quantcast

Atemptats a París: Tanquen centres escolars i línies del metro

Els centres escolars de la regió de París, així com les universitats, romandran tancats aquest dissabte per l'onada d'atemptats perpetrats a la ciutat , que també va conduir al tancament de totes les estacions de metro.

L'Acadèmia de París, de la qual depenen els establiments educatius de la regió, va anunciar en el seu compte Twitter la clausura dels centres "després de l'onada d'atemptats aquesta nit a la capital" i també van quedar suspesos tots els transports escolars.

Per la seva banda, l'organisme del transport metropolità de París RATP indicava a la seva pàgina web després de la 01.15 de la matinada (00.15 GMT) que no hi havia circulació en dos trams de la línia 4, que travessa la ciutat de nord a sud, i de la 5.

La RATP va precisar que igualment s'havien clausurat, per raons de "seguretat" onze estacions.

La Prefectura de Policia de París va llançar una sèrie de recomanacions, i la primera de totes evitar qualsevol sortida al carrer.

La prefectura va demanar als establiments que reben públic que reforcessin les mesures de seguretat i que acollissin a les persones que ho necessitessin, però també que interrompessin qualsevol esdeveniment que s'estigués desenvolupant.