Quantcast

Almenys 112 morts en una cadena atemptats a París

Almenys 112 persones han mort en els diferents atemptats perpetrats aquesta nit a París , entre ells 70 en la presa d'ostatges a la sala de concerts Bataclan, han informat fonts policials al canal de televisió BFMTV. Diferents mitjans apunten que la xifra pujaria fins almenys 150 víctimes mortals.

Les forces de l'ordre han identificat sis punts on s'han perpetrat, incloent el Estadi de França . Alguns d'aquests punts són a poca distància de la plaça de la República, incloent la sala d'espectacles Bataclan. Un altre dels llocs es troba a pocs centenars de metres, al districte X, al costat d'un restaurant anomenat "Le Petit Cambodge" al carrer Alibert.

Després, els terroristes es van encaminar a un altre local situat prop de la cadena Saint Martin , a l'est de la capital, anomenat "Bonne Biere" i van obrir foc sobre els clients que eren a la terrassa.

Segons va relatar a Efe un testimoni presencial, Florian Guerrier, propietari d'un bar veí, es tractava de dos individus, que anaven amb la cara descoberta, i que portaven armes automàtiques i obrien foc sobre les seves víctimes "a boca de canó".

Un dels testimonis a la sala Bataclan, on té lloc ara una presa d'ostatges, va dir, en declaracions a l'emissora "France Info", que els tiradors havien cridat "Al·là és gran ".