Quantcast

Joc de Trons: Emilia Clarke revela que no hi haurà més de vuit temporades

Sense cap dubte, una de les coses que més intriga als fans de 'Joc de Trons' és el nombre de temporades que arribarà a la sèrie. I és que, els detalls de l'exitosa producció de la HBO sempre es porten amb força secretisme. No obstant això, Emilia Clarke ha fet unes declaracions força reveladores al respecte.

Segons l'actriu que dóna vida a Daenerys Targaryen , la sèrie no tindrà més de vuit temporades . "No van a ser més de 08:00, així que crec que potser siguin 07:00 dividides en dos, o potser són 8 directament ", ha afirmat en una entrevista a Entrertainment Tonight.

Si els pronòstics de La Mare de Dracs són certes, a 'Joc de Trons' només li quedarien tres temporades més. I això com a molt! Per descomptat, la notícia ha caigut com una galleda d'aigua freda entre la major part dels fans de la sèrie, ja que pot ser que el final estigui molt més a prop del que esperaven.

No obstant això, cal recordar que aquest estiu el president de la HBO, Michael Lombardo va anunciar que era possible que la ficció s'allargués fins a la desena temporada.

De moment, estem a l'espera de la sisena temporada , que començarà al març o abril de 2016. Encara no se sap la data exacta, però l'estrena podria veure retardat respecte a altres temporades, ja que depèn d'altres sèries de la graella de la HBO.