Quantcast

8 coses que no sabies de WhatsApp

1. QUE NO SÀPIGUEN QUE HAS LLEGIT ELS MISSATGES:

D'ençà que WhatsApp va incloure el doble tic de color blau, que mostra que la persona ha rebut i ha llegit el missatge, que les amistats es perden. Si ets d'aquelles persones que per mandra a ser descobertes i haver de respondre directament no obres WhatsApp has de saber que en realitat estava tot pensat. No cal que et descobreixin si no ho vols, només has de buscar en la configuració l'opció de «confirmació de lectura» i desactivar-la. Així de senzill.

2. COMPARTIR ARXIUS QUE ES TROBEN EN ALTRES FORMATS:

La majoria de les persones fan servir WhatsApp per enviar arxius en format d'àudio, fotos i vídeo. No obstant això els usuaris d'Android hauríeu de saber que podeu usar aplicacions com File Explorer i compartir altres tipus d'arxiu; busqueu l'arxiu per mitjà d'aquesta aplicació, el seleccioneu, escolliu l'opció compartir i envieu l'arxiu.

3. COM BLOQUEJAR WHATSAPP AMB CONTRASENYA:

La majoria de smartphones tenen aplicacions per bloquejar el sistema operatiu; però molt pocs porten l'opció per bloquejar Whatsapp.Aplicacions com Whastapp Lock et permeten crear un password per poder accedir a Whatsapp, així evitaràs mal de caps com ara que els teus fills enviïn missatges als teus caps.

4. NOTIFICACIONS DE WHATSAPP AL TEU ORDINADOR:

En el cas d'Android pots fer servir Desktop Notifications. Si en canvi ets d'iPhone podràs instal·lar Notifyr. Un cop instal·lades en el teu telèfon s'instal·larà l'extensió en el cercador que tinguis en el teu ordinador.

5. EVITA QUE ELS TEUS CONTACTES SÀPIGUEN QUAN VA SER L'ÚLTIM COP QUE ET VAS CONNECTAR:

És un altre de les coses que genera mal ambient, saber que el teu company o companya s'ha connectat i no t'ha dit res! Per evitar això, el que has de fer és dirigir-te a configuració, informació sobre el compte, privacitat, hora de l'última connexió, i un cop allà selecciones» Ningú».

6. RECUPERAR CONVERSES ELIMINADES:

Potser vas eliminar una conversa per accident, o potser per alguna raó vols recuperar-la. El que has de fer és desinstal·lar WhatsApp i tornar-lo a instal·lar en algun moment de la instal·lació et mostrarà l'opció de restaurar l'historial dels missatges, fet que demostra que tot el que escrius queda registrat -pensa-hi.

7. MIRAR LES TEVES ESTADÍSTIQUES:

Mirar les estadístiques t'ajudarà a saber la quantitat de temps que estàs perdent a internet; per poder esbrinar-ho simplement hauràs d'anar a configuració, informació sobre el compte, i seleccionar ús de xarxa.

8. AMAGAR UNA IMATGE SOTA UNA ALTRA:

Sí, és possible. Si per alguna raó vols enviar una imatge amagada per Whatsapp, amb Android pots utilitzar Magiapp i per a iPhone usa FhumbApp. Aquestes aplicacions permeten enviar «imatges trampa», de tal manera que quan el destinatari en rep una, en obrir-la en veu una altra.