Quantcast

L'escena de 'Friends' en què van reemplaçar a Rachel per una altra actriu

Totes les sèries tenen molts pífies i errors que, normalment, l'espectador sol passar per alt quan les està veient. De vegades són tan subtils que per moltes vegades que hagis vist un capítol, mai arribes a adonar-te. No obstant això, un fan de 'Friends' ha revelat ara una sentència que està donant molt que parlar.

'Friends' és una de les sèries més mítiques de la història de la televisió, però això no vol dir que sigui perfecta. I és que, pot ser que gairebé ningú s'hagués adonat abans, però en un capítol apareix d'passada una Rachel que no està interpretada per Jennifer Aniston.

Va ??passar exactament en el quinzè episodi de la novena temporada, quan en una de les escenes Jennifer Aniston va ser reemplaçada per una altra noia. I és que, encara que inicialment vam veure a la Rachel de sempre al costat de Joey , just després apareix en un segon pla altra actriu que no és ella . I ni tan sols porta la mateixa roba!

D'aquest error Jordan D'Amico, un fan que explica el següent en Recently Heard: "Passa uns minuts després de que comenci l'episodi: una entusiasta Rachel entra a l'apartament de Monica per explicar que Joey té una audició amb el famós actor Leonard Hayes, interpretat per Jeff Goldblum ".

Just després que Joey li digui a Monica "no em facis posar-me més nerviós del que estic" , entra en escena la Rachel 'falsa '.

Però aquesta no és l'única ocasió en què passa. I és que, en la foto del passaport que mostra Rachel quan està a punt d'agafar el seu avió a París en l'última temporada, sembla ser que qui apareix és aquesta misteriosa dona i no Jennifer Aniston.