Quantcast

"Per fi és divendres" plena Luz de Gas a benefici dels més necessitats

"Per fi és divendres" , la banda de rock amateur que lidera el penalista Pau Molins, ha galvanitzat la sala Luz de Gas, al cor de Barcelona, ?? amb un concert de dues hores a benefici d'entitats socials que protegeixen els més desfavorits .

Periòdicament, "Per fi és divendres" ofereix aquests recitals la RECAUDACIO n dels quals es destina a les entitats benèfiques que ho han sol·licitat.

Només a Barcelona es compten per milers les famílies que acudeixen a Càritas per sol·licitar menjar. El banc d'aliments rep també milers de peticions diària s.

En aquesta ocasió, els diners recaptats en el concert es distribuirà entre 4 associacions. < / p>

Adeco s'encarrega de distribuir menjar a 150 famílies de Nou Barris i de Roquetas sense recursos. Aquesta és una entitat social arrelada en aquesta zona i que no cessa en el seu esforç de proveir als més necessitats.

Per la seva banda "Petit món" és una fundació privada que s'ha encarregat de construir una habitatge d'acollida per a més de trenta nens i nenes de la capital nepalesa , Katmandú, després del devastador terratrèmol que va assolar el país.

L'entitat es responsabilitza de les necessitats bàsiques dels menors i permet un desenvolupament adequat d'uns adolescents que, en la majoria dels casos, ho han perdut tot.

A "El racó del Trampolí " la tasca social contempla la integració en el mercat de treball de les persones amb una discapacitat psíquica.

" El racó del Trampolí " és una botiga on es poden trobar articles de primera i de segona mà. La compra dels mateixos facilita la qualitat de vida d'aquests éssers humans que tenen aquesta discapacitat psíquica.

La quarta entitat beneficiària és la Fundació Núria García. L'entitat participa en la construcció de l'Hospital de Dia de Sant Joan de Déu de Barcelona amb l'objectiu de millorar les condicions de tractament de els nens amb càncer o malalties cròniques.

L'advocat Pau Molins va agrair les aportacions dels joves que van abarrotar la sala de festes Luz de Gas cedida altruistament per a l'ocasió per l'empresari Fede Sardà.