Quantcast

El sensual debut d'Elsa Pataky com a cantant

Als seus 39 anys i després de donar a llum als seus dos fills, Elsa Pataky continua sent una dona 10 . Així, presumint un cop més de bon cos, l'actriu espanyola protagonitza l'última campanya de la firma de llenceria Women 'Secret i dóna el salt al món de la música.

En aquest cas, Elsa Pataky no es converteix en l'enèsim cara coneguda que intenta provar sort com a cantant, sinó que simplement es tracta de un videoclip en el qual interpreta el conegut tema 'I'ma so excited ', del grup Pointer Sisters. Això sí, abillada amb un sofisticat conjunt de roba interior i amb una caçadora de cuir , element imprescindible en qualsevol rocker.

Tot i que en l'espot per a televisió tan sols es pot veure un petit extracte, al canal de Youtube de la signatura ja està disponible el videoclip complet . Amb un muntatge digne de qualsevol artista de renom, la producció alterna imatges de la 'actuació' d'Elsa Pataky amb les sensuals poses d'altres models en roba interior.

Com no podia ser d'una altra manera, la campanya no ha passat desapercebuda a les xarxes socials. Hi ha usuaris que es decanten per destacar l'espectacular físic de la dona de Chris Hemsworth, altres prefereixen incidir en les seves qualitats musicals -o absència d'elles -.